Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aviečių
- 250 gramų cukraus
- 50 gramų migdolų
- 5 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 250 gramų sviesto (arba margarinas)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Minkštą sviestą išsukame su kiaušiniais ir cukrumi.
Įmaišome vanilinį cukrų.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais.
Miltų mišinį irgi įmaišome į tešlą.
Sudedame tešlą į sviestu ar aliejumi pateptą skardą, ant viršaus sudedame avietes ir apibarstome plonais migdolų lapeliais.
Kepame apie 45 minutes 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek aviečių
- 250 gramų cukraus
- 50 gramų migdolų
- 5 vienetai kiaušinių
- 300 gramų kvietinių miltų
- 250 gramų sviesto (arba margarinas)
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
- 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Minkštą sviestą išsukame su kiaušiniais ir cukrumi.
Įmaišome vanilinį cukrų.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais.
Miltų mišinį irgi įmaišome į tešlą.
Sudedame tešlą į sviestu ar aliejumi pateptą skardą, ant viršaus sudedame avietes ir apibarstome plonais migdolų lapeliais.
Kepame apie 45 minutes 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje.
Iškepusį pyragą apibarstome cukraus pudra.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą