REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • 4 česnakų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapas)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 1 ir 1/3 kilogramo aštunkojų
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti aštunkojį greitpuodyje (virti maždaug apie 30-40 min.).
    Nuplauti labai švariai bulves su lupena, sudėti į skardą ir užberti gana nemažai rupios druskos.
    Kepti apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje, kol bulvės taps minkštos.
    Išėmus jas iš orkaitės sudėti ant lentelės ir į kekvieną trenkti su kumščiu, kad jos praskiltų.
    Tada, jei turite, į molinį padėklą sudėti supjaustytą gabalais aštunkojį ir bulves.
    Apibarstyti smulkiai supjaustytu svogūnu ir česnaku.
    Viską apipilti alyvuogių aliejumi (maždaug 1 stikline aliejaus).
    Įdėti kepti į 190 laipsnių temperatūros orkaitę apie 30 min.
    Išėmus apibarstyti petražolėmis.
    Skanaus.

Autorius: Jolanta Viegas

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai bulvių
  • 4 česnakų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapas)
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 1 ir 1/3 kilogramo aštunkojų
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirti aštunkojį greitpuodyje (virti maždaug apie 30-40 min.).
    Nuplauti labai švariai bulves su lupena, sudėti į skardą ir užberti gana nemažai rupios druskos.
    Kepti apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje, kol bulvės taps minkštos.
    Išėmus jas iš orkaitės sudėti ant lentelės ir į kekvieną trenkti su kumščiu, kad jos praskiltų.
    Tada, jei turite, į molinį padėklą sudėti supjaustytą gabalais aštunkojį ir bulves.
    Apibarstyti smulkiai supjaustytu svogūnu ir česnaku.
    Viską apipilti alyvuogių aliejumi (maždaug 1 stikline aliejaus).
    Įdėti kepti į 190 laipsnių temperatūros orkaitę apie 30 min.
    Išėmus apibarstyti petražolėmis.
    Skanaus.

Autorius: Jolanta Viegas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų