Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai bulvių
- 4 česnakų
- 1 vienetas laurų lapų (lapas)
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 1 ir 1/3 kilogramo aštunkojų
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti aštunkojį greitpuodyje (virti maždaug apie 30-40 min.).
Nuplauti labai švariai bulves su lupena, sudėti į skardą ir užberti gana nemažai rupios druskos.
Kepti apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje, kol bulvės taps minkštos.
Išėmus jas iš orkaitės sudėti ant lentelės ir į kekvieną trenkti su kumščiu, kad jos praskiltų.
Tada, jei turite, į molinį padėklą sudėti supjaustytą gabalais aštunkojį ir bulves.
Apibarstyti smulkiai supjaustytu svogūnu ir česnaku.
Viską apipilti alyvuogių aliejumi (maždaug 1 stikline aliejaus).
Įdėti kepti į 190 laipsnių temperatūros orkaitę apie 30 min.
Išėmus apibarstyti petražolėmis.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 6 vienetai bulvių
- 4 česnakų
- 1 vienetas laurų lapų (lapas)
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- 1 ir 1/3 kilogramo aštunkojų
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirti aštunkojį greitpuodyje (virti maždaug apie 30-40 min.).
Nuplauti labai švariai bulves su lupena, sudėti į skardą ir užberti gana nemažai rupios druskos.
Kepti apie 30 min. 180 laipsnių temperatūroje, kol bulvės taps minkštos.
Išėmus jas iš orkaitės sudėti ant lentelės ir į kekvieną trenkti su kumščiu, kad jos praskiltų.
Tada, jei turite, į molinį padėklą sudėti supjaustytą gabalais aštunkojį ir bulves.
Apibarstyti smulkiai supjaustytu svogūnu ir česnaku.
Viską apipilti alyvuogių aliejumi (maždaug 1 stikline aliejaus).
Įdėti kepti į 190 laipsnių temperatūros orkaitę apie 30 min.
Išėmus apibarstyti petražolėmis.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą