REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek agurkų
  • 1 česnakų
  • šiek tiek vyniuogių (lapai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (konservavimui)
  • 1 vienetas čili pipirų (pipiras)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į 1l stiklainio dugną klojame keletą vynuogių lapų, skiltį česnako, druskos, priekonių konservavimui mišinio ir čili pipiriuką.
    Nedideliais agurkais prigrūdame stiklainį ir užpilame šaltu šaltinio ar gręžinio vandeniu (kuo šaltesnis - tuo geriau). Vandentiekio vanduo šiam receptui netinka, agurkai susiraukšlėja.
    Dengiame nuplikytu verdančiu vandeniu plastikiniu dangteliu ir iškart į rūsį.

    Tokiu būdu gaminti agurkai būna itin kieti ir traškūs.

    Skanaus.

Autorius: Kumucia

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek agurkų
  • 1 česnakų
  • šiek tiek vyniuogių (lapai)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (konservavimui)
  • 1 vienetas čili pipirų (pipiras)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į 1l stiklainio dugną klojame keletą vynuogių lapų, skiltį česnako, druskos, priekonių konservavimui mišinio ir čili pipiriuką.
    Nedideliais agurkais prigrūdame stiklainį ir užpilame šaltu šaltinio ar gręžinio vandeniu (kuo šaltesnis - tuo geriau). Vandentiekio vanduo šiam receptui netinka, agurkai susiraukšlėja.
    Dengiame nuplikytu verdančiu vandeniu plastikiniu dangteliu ir iškart į rūsį.

    Tokiu būdu gaminti agurkai būna itin kieti ir traškūs.

    Skanaus.

Autorius: Kumucia

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų