Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek agurkų
- 1 česnakų
- šiek tiek vyniuogių (lapai)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (konservavimui)
- 1 vienetas čili pipirų (pipiras)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į 1l stiklainio dugną klojame keletą vynuogių lapų, skiltį česnako, druskos, priekonių konservavimui mišinio ir čili pipiriuką.
Nedideliais agurkais prigrūdame stiklainį ir užpilame šaltu šaltinio ar gręžinio vandeniu (kuo šaltesnis - tuo geriau). Vandentiekio vanduo šiam receptui netinka, agurkai susiraukšlėja.
Dengiame nuplikytu verdančiu vandeniu plastikiniu dangteliu ir iškart į rūsį.
Tokiu būdu gaminti agurkai būna itin kieti ir traškūs.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek agurkų
- 1 česnakų
- šiek tiek vyniuogių (lapai)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (konservavimui)
- 1 vienetas čili pipirų (pipiras)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į 1l stiklainio dugną klojame keletą vynuogių lapų, skiltį česnako, druskos, priekonių konservavimui mišinio ir čili pipiriuką.
Nedideliais agurkais prigrūdame stiklainį ir užpilame šaltu šaltinio ar gręžinio vandeniu (kuo šaltesnis - tuo geriau). Vandentiekio vanduo šiam receptui netinka, agurkai susiraukšlėja.
Dengiame nuplikytu verdančiu vandeniu plastikiniu dangteliu ir iškart į rūsį.
Tokiu būdu gaminti agurkai būna itin kieti ir traškūs.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą