Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1.5 arbatinio šaukštelio imbierų (tarkuotas)
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 1 vienetas svogūnų (raudoni)
- 600 gramų lašišų (filė)
- 1 valgomasis šaukštas acto
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną susmulkinkite.
Į dubenį suberkite svogūnus, supilkite sojos padažą, actą, medų ir imbierą. Išmaišykite ir sudėkite lašišą. Marinuokite žuvį apie 15-20 min.
Sudėkite lašišas į folijos lapus, supilkite likusį marinatą. Foliją susukite ir kepkite 200° C karštumo orkaitėje 20 min.
INGREDIENTAI:
- 1.5 arbatinio šaukštelio imbierų (tarkuotas)
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 1 vienetas svogūnų (raudoni)
- 600 gramų lašišų (filė)
- 1 valgomasis šaukštas acto
- 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūną susmulkinkite.
Į dubenį suberkite svogūnus, supilkite sojos padažą, actą, medų ir imbierą. Išmaišykite ir sudėkite lašišą. Marinuokite žuvį apie 15-20 min.
Sudėkite lašišas į folijos lapus, supilkite likusį marinatą. Foliją susukite ir kepkite 200° C karštumo orkaitėje 20 min.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą