Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kmynų
- šiek tiek mairūnų
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (milteliai)
- 1 vienetas svogūnų
- 1.5 kilogramo kiaulės prandinės
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
- 100 gramų lydyto sūrio
- 100 gramų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sprandinę supjaustyti ~1,5cm juostelėmis (nenupjaut iki galo).
Mėsą pabarstyti prieskoniais, įtrinti. Aptepti majonezu.
Supjaustyti sūrius, pomidorus, svogūną. Į kiekvieną tarpą sluoksniais viską sudėti (galima į vieną tarpą geltono lydyto sūrio, į kitą balto mocarela sūrio - labai gražiai atrodo).
Visą mėsą apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apiberti išspaustu česnaku.
Įvynioti į foliją ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 90 min.
Likus 10 min. iki kepimo pabaigos atidengti foliją, kad gražiai apkeptų mėsa.
Skanaus
INGREDIENTAI:
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kmynų
- šiek tiek mairūnų
- 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
- 2 vienetai pomidorų pastos
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (milteliai)
- 1 vienetas svogūnų
- 1.5 kilogramo kiaulės prandinės
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai majonezo
- šiek tiek druskos
- 100 gramų lydyto sūrio
- 100 gramų mocarelos sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sprandinę supjaustyti ~1,5cm juostelėmis (nenupjaut iki galo).
Mėsą pabarstyti prieskoniais, įtrinti. Aptepti majonezu.
Supjaustyti sūrius, pomidorus, svogūną. Į kiekvieną tarpą sluoksniais viską sudėti (galima į vieną tarpą geltono lydyto sūrio, į kitą balto mocarela sūrio - labai gražiai atrodo).
Visą mėsą apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apiberti išspaustu česnaku.
Įvynioti į foliją ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 90 min.
Likus 10 min. iki kepimo pabaigos atidengti foliją, kad gražiai apkeptų mėsa.
Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą