• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kmynų
  • šiek tiek mairūnų
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (milteliai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1.5 kilogramo kiaulės prandinės
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų lydyto sūrio
  • 100 gramų mocarelos sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sprandinę supjaustyti ~1,5cm juostelėmis (nenupjaut iki galo).
    Mėsą pabarstyti prieskoniais, įtrinti. Aptepti majonezu.
    Supjaustyti sūrius, pomidorus, svogūną. Į kiekvieną tarpą sluoksniais viską sudėti (galima į vieną tarpą geltono lydyto sūrio, į kitą balto mocarela sūrio - labai gražiai atrodo).
    Visą mėsą apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apiberti išspaustu česnaku.
    Įvynioti į foliją ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 90 min.
    Likus 10 min. iki kepimo pabaigos atidengti foliją, kad gražiai apkeptų mėsa.
    Skanaus

Autorius: Inutė

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kmynų
  • šiek tiek mairūnų
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių (milteliai)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1.5 kilogramo kiaulės prandinės
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų lydyto sūrio
  • 100 gramų mocarelos sūrio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sprandinę supjaustyti ~1,5cm juostelėmis (nenupjaut iki galo).
    Mėsą pabarstyti prieskoniais, įtrinti. Aptepti majonezu.
    Supjaustyti sūrius, pomidorus, svogūną. Į kiekvieną tarpą sluoksniais viską sudėti (galima į vieną tarpą geltono lydyto sūrio, į kitą balto mocarela sūrio - labai gražiai atrodo).
    Visą mėsą apšlakstyti alyvuogių aliejumi, apiberti išspaustu česnaku.
    Įvynioti į foliją ir kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 90 min.
    Likus 10 min. iki kepimo pabaigos atidengti foliją, kad gražiai apkeptų mėsa.
    Skanaus

Autorius: Inutė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų