REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio citrinų (ekstraktas)
  • 3/4 stiklinės cukraus
  • 2.5 stiklinės krakmolo (kukurūzų)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės (ekstraktas)
  • 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 1 ir 3/5 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 1 stiklinė sviesto (kambario temperatūros)
  • 0.5 stiklinės kokosų (drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis romo
  • 300 gramų karamelės (Dulce de Leche)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šluotele sumaišykite kartu miltus, kukurūzų krakmolą bei sodą.
    Dideliame dubenyje elektriniu mikseriu išplakite sviestą bei cukrų iki baltos masės.
    Maišant sudėkite po vieną kiaušinių trynius.
    Įpilkite romo, vanilės ekstrakto, citrinų ekstrakto, sudėkite tarkuotą citrinos žievelę.
    Tuomet atsargiai šaukštu įmaišykite birių ingredientų mišinį ir sumaišykite kietą, vientisos konsistensijos masę tešlos.
    Paruoštą tešlą maždaug 30 min. arba net 1 val. padėkite į šaldytuvą.
    Tuomet iškočiokite tešlą, išspauskite apvalius blynelius ir sudėkite juos ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
    Kepkie apie 7-10 min. 175 laipsnių temperatūroje.
    Palikite sausainiukus ant grotelių atvėsti
    Atvėsusius pertepkite karamele, suvožkite po du į krūvą ir šonus pavoliokite kokosų drožlėse, kad jos apliptų.
    Skanaus.

Autorius: Samanta

INGREDIENTAI:

  • 0.5 arbatinio šaukštelio citrinų (ekstraktas)
  • 3/4 stiklinės cukraus
  • 2.5 stiklinės krakmolo (kukurūzų)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės (ekstraktas)
  • 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 1 ir 3/5 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 1 stiklinė sviesto (kambario temperatūros)
  • 0.5 stiklinės kokosų (drožlės)
  • 1 arbatinis šaukštelis romo
  • 300 gramų karamelės (Dulce de Leche)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šluotele sumaišykite kartu miltus, kukurūzų krakmolą bei sodą.
    Dideliame dubenyje elektriniu mikseriu išplakite sviestą bei cukrų iki baltos masės.
    Maišant sudėkite po vieną kiaušinių trynius.
    Įpilkite romo, vanilės ekstrakto, citrinų ekstrakto, sudėkite tarkuotą citrinos žievelę.
    Tuomet atsargiai šaukštu įmaišykite birių ingredientų mišinį ir sumaišykite kietą, vientisos konsistensijos masę tešlos.
    Paruoštą tešlą maždaug 30 min. arba net 1 val. padėkite į šaldytuvą.
    Tuomet iškočiokite tešlą, išspauskite apvalius blynelius ir sudėkite juos ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
    Kepkie apie 7-10 min. 175 laipsnių temperatūroje.
    Palikite sausainiukus ant grotelių atvėsti
    Atvėsusius pertepkite karamele, suvožkite po du į krūvą ir šonus pavoliokite kokosų drožlėse, kad jos apliptų.
    Skanaus.

Autorius: Samanta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų