• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas mairūnų
  • 1 valgomasis šaukštas rozmarino
  • 1.5 valgomojo šaukšto garstyčių
  • 1.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 1 valgomasis šaukštas raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mairūną sumaišyti su rozmarinu, raudonėliu, druska ir pipirais. Šonkauliukus įtrinti prieskonių mišiniu ir aptepti garstyčiomis.
    Marinuoti apie 2 valandas.
    Kepti grilyje, kol apskrus iš abiejų pusių.
    Skanaus

Autorius: Rimantė

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas mairūnų
  • 1 valgomasis šaukštas rozmarino
  • 1.5 valgomojo šaukšto garstyčių
  • 1.5 kilogramo kiaulienos šonkaulių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai druskos
  • 1 valgomasis šaukštas raudonėlių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mairūną sumaišyti su rozmarinu, raudonėliu, druska ir pipirais. Šonkauliukus įtrinti prieskonių mišiniu ir aptepti garstyčiomis.
    Marinuoti apie 2 valandas.
    Kepti grilyje, kol apskrus iš abiejų pusių.
    Skanaus

Autorius: Rimantė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų