Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai upėtakių (gabaliukai be odos)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (šviežios)
- 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Marinatui sumaišome sojos padažą, apelsinų sultis bei smulkintą česnaką ir pavirti.
Kai šiek tiek atvėsta, supilame aliejų ir paliekame upėtakį marinate apie 15 minučių.
Marinatas neapsemia žuvies, tad po 7 minučių reikia apversti pusę.
Išėmus iš marinato, šiek tiek žuvį pasūdome ir pabarstome pipirų.
Dedame kepti į orkaitę ant grotelių apie 15 minučių ir baigiant kepti apšlakstome marinatu.
Kūčių stalui siūlyčiau kepti mažesniais gabaliukais pjaustytą upėtakį.
Skanaus
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 4 vienetai upėtakių (gabaliukai be odos)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
- 4 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (šviežios)
- 1 valgomasis šaukštas sojos padažo
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Marinatui sumaišome sojos padažą, apelsinų sultis bei smulkintą česnaką ir pavirti.
Kai šiek tiek atvėsta, supilame aliejų ir paliekame upėtakį marinate apie 15 minučių.
Marinatas neapsemia žuvies, tad po 7 minučių reikia apversti pusę.
Išėmus iš marinato, šiek tiek žuvį pasūdome ir pabarstome pipirų.
Dedame kepti į orkaitę ant grotelių apie 15 minučių ir baigiant kepti apšlakstome marinatu.
Kūčių stalui siūlyčiau kepti mažesniais gabaliukais pjaustytą upėtakį.
Skanaus
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą