Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas apelsinų
- 1 vienetas citrinų
- 1 kilogramas cukraus
- 3 vienetai morkų
- 1 arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Citrusinius vaisius gerai nušveisti šepetėliu po karštu tekančiu vandeniu. Nusausinti ir supjaustyti ketvirčiais, o tada įstrižai plonais griežinėliais. Po to išimti sėklytes. Morkas sutarkuoti smulkia tarka.
Vaisius ir morkas sudeti į puodą ir įpilti vandens. Puodą pastayti ant ugnies ir nuolat maišant supilti cukrų. Ant silpnos ugnies pavirti 40 minučių. Tada nukelti, įberti citrinos rūgšties ir gerai išmaišyti. Sudėti į paruoštus stiklainius ir užsukti.
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas apelsinų
- 1 vienetas citrinų
- 1 kilogramas cukraus
- 3 vienetai morkų
- 1 arbatinis šaukštelis citrinos rūgšties
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Citrusinius vaisius gerai nušveisti šepetėliu po karštu tekančiu vandeniu. Nusausinti ir supjaustyti ketvirčiais, o tada įstrižai plonais griežinėliais. Po to išimti sėklytes. Morkas sutarkuoti smulkia tarka.
Vaisius ir morkas sudeti į puodą ir įpilti vandens. Puodą pastayti ant ugnies ir nuolat maišant supilti cukrų. Ant silpnos ugnies pavirti 40 minučių. Tada nukelti, įberti citrinos rūgšties ir gerai išmaišyti. Sudėti į paruoštus stiklainius ir užsukti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą