REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų (žievelė)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 40 gramų cukraus
  • 150 gramų kvietinių miltų (rupūs)
  • 50 mililitrų pieno
  • 50 mililitrų apelsinų sulčių (šviežiai spaustos)
  • šiek tiek druskos
  • 40 mililitrų aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 6 arbatiniai šaukšteliai džemo (apelsimų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išmaišyti sultis, pieną ir aliejų. Kitame inde-visus likusius sausus produktus. Supilti skysčius ir šaukštu išmaišyti. Leisti kelias minutes pastovėti, kol išbrinks. Išskirstyti tešlą į kepimo formeles, dėti ant viršau po pusę arbatinio šaukštelio apelsinų džemo, įspausti, kad apsemtų. Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų (žievelė)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
  • 40 gramų cukraus
  • 150 gramų kvietinių miltų (rupūs)
  • 50 mililitrų pieno
  • 50 mililitrų apelsinų sulčių (šviežiai spaustos)
  • šiek tiek druskos
  • 40 mililitrų aliejaus
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 6 arbatiniai šaukšteliai džemo (apelsimų)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išmaišyti sultis, pieną ir aliejų. Kitame inde-visus likusius sausus produktus. Supilti skysčius ir šaukštu išmaišyti. Leisti kelias minutes pastovėti, kol išbrinks. Išskirstyti tešlą į kepimo formeles, dėti ant viršau po pusę arbatinio šaukštelio apelsinų džemo, įspausti, kad apsemtų. Kepti 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.

Autorius: http://forelle.blogas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų