REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 gramai bazilikų (švieži)
  • 50 gramų cukraus (geriau cukrus su pektinu, bet galite pabandyti ir rudąjį cukrų, (čatniui))
  • 1 česnakų ((čatniui))
  • 15 gramų svogūnų (raudoni, pjaustyti kubeliais, (čatniui))
  • 100 gramų vyšnių (be kauliukų (čatniui))
  • 250 gramų antienos (krūtinėlė)
  • 1 valgomasis šaukštas acto (balzaminis, (čatniui))
  • 60 gramų sūris (ožkos pieno)
  • 1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos
  • šiek tiek akmens druskos (malūnėlyje)
  • 1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos ((čatniui))
  • 25 vienetai kukurūzų traškučių
  • šiek tiek malti juodieji pipirai

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įpjaukite antienos odelę rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis.

    Apskrudinkite iš abiejų pusių ir kepkite apie 8 minutes iki 200 °C įkaitintoje
    orkaitėje. Ištraukę apie 5 minutes palaukite, tada supjaustykite griežinėliais.

    Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri.

    Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį. .

    Pavirinkite 5–10 minučių, kol čatnis sutirštės.

    Apie 5 minutes skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

    Patiekdami ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį.

    Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.

Autorius: Santa Maria

INGREDIENTAI:

  • 5 gramai bazilikų (švieži)
  • 50 gramų cukraus (geriau cukrus su pektinu, bet galite pabandyti ir rudąjį cukrų, (čatniui))
  • 1 česnakų ((čatniui))
  • 15 gramų svogūnų (raudoni, pjaustyti kubeliais, (čatniui))
  • 100 gramų vyšnių (be kauliukų (čatniui))
  • 250 gramų antienos (krūtinėlė)
  • 1 valgomasis šaukštas acto (balzaminis, (čatniui))
  • 60 gramų sūris (ožkos pieno)
  • 1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos
  • šiek tiek akmens druskos (malūnėlyje)
  • 1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos ((čatniui))
  • 25 vienetai kukurūzų traškučių
  • šiek tiek malti juodieji pipirai

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įpjaukite antienos odelę rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis.

    Apskrudinkite iš abiejų pusių ir kepkite apie 8 minutes iki 200 °C įkaitintoje
    orkaitėje. Ištraukę apie 5 minutes palaukite, tada supjaustykite griežinėliais.

    Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri.

    Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį. .

    Pavirinkite 5–10 minučių, kol čatnis sutirštės.

    Apie 5 minutes skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

    Patiekdami ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį.

    Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų