Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 5 gramai bazilikų (švieži)
- 50 gramų cukraus (geriau cukrus su pektinu, bet galite pabandyti ir rudąjį cukrų, (čatniui))
- 1 česnakų ((čatniui))
- 15 gramų svogūnų (raudoni, pjaustyti kubeliais, (čatniui))
- 100 gramų vyšnių (be kauliukų (čatniui))
- 250 gramų antienos (krūtinėlė)
- 1 valgomasis šaukštas acto (balzaminis, (čatniui))
- 60 gramų sūris (ožkos pieno)
- 1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos
- šiek tiek akmens druskos (malūnėlyje)
- 1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos ((čatniui))
- 25 vienetai kukurūzų traškučių
- šiek tiek malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įpjaukite antienos odelę rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis.
Apskrudinkite iš abiejų pusių ir kepkite apie 8 minutes iki 200 °C įkaitintoje
orkaitėje. Ištraukę apie 5 minutes palaukite, tada supjaustykite griežinėliais.
Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri.
Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį. .
Pavirinkite 5–10 minučių, kol čatnis sutirštės.
Apie 5 minutes skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
Patiekdami ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį.
Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.
INGREDIENTAI:
- 5 gramai bazilikų (švieži)
- 50 gramų cukraus (geriau cukrus su pektinu, bet galite pabandyti ir rudąjį cukrų, (čatniui))
- 1 česnakų ((čatniui))
- 15 gramų svogūnų (raudoni, pjaustyti kubeliais, (čatniui))
- 100 gramų vyšnių (be kauliukų (čatniui))
- 250 gramų antienos (krūtinėlė)
- 1 valgomasis šaukštas acto (balzaminis, (čatniui))
- 60 gramų sūris (ožkos pieno)
- 1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos
- šiek tiek akmens druskos (malūnėlyje)
- 1 arbatinis šaukštelis maltos aitriosios paprikos ((čatniui))
- 25 vienetai kukurūzų traškučių
- šiek tiek malti juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įpjaukite antienos odelę rombais, apibarstykite aitriosiomis paprikomis ir palaukite, kad skonis būtų geresnis.
Apskrudinkite iš abiejų pusių ir kepkite apie 8 minutes iki 200 °C įkaitintoje
orkaitėje. Ištraukę apie 5 minutes palaukite, tada supjaustykite griežinėliais.
Sumaišykite visus čatnio produktus, kad masė būtų vientisa ir puri.
Iš keptuvės nuliekite riebalų perteklių ir supilkite į keptuvę vyšnių čatnį. .
Pavirinkite 5–10 minučių, kol čatnis sutirštės.
Apie 5 minutes skrudinkite kukurūzų traškučius iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.
Patiekdami ant traškučių sudėkite antienos filė, čatnį ir sūrį.
Papuoškite bazilikų lapais ir juodaisiais pipirais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą