Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų (sultys)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas vištiena (jauna, virta)
- 250 mililitrų alaus
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šaukštą sviesto išsukite su garstyčiomis ir pipirais.
Šia mase ištrinkite viščiuką ir į jo vidų dėkite šaukštą sviesto.
Taip paruoštą viščiuką dėkite į specialų kepimo paketą arba vyniokite į foliją stipriai užspausdami vieną jos kraštą.
Į paketo arba folijos vidų pilkite alų, citrinos sultis ir paketą sandariai užriškite (arba užspauskite folijos kraštą).
Kepkite ant grotelių 25-30 minučių.
Patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas citrinų (sultys)
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas vištiena (jauna, virta)
- 250 mililitrų alaus
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Šaukštą sviesto išsukite su garstyčiomis ir pipirais.
Šia mase ištrinkite viščiuką ir į jo vidų dėkite šaukštą sviesto.
Taip paruoštą viščiuką dėkite į specialų kepimo paketą arba vyniokite į foliją stipriai užspausdami vieną jos kraštą.
Į paketo arba folijos vidų pilkite alų, citrinos sultis ir paketą sandariai užriškite (arba užspauskite folijos kraštą).
Kepkite ant grotelių 25-30 minučių.
Patiekite su mėgstamu garnyru.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą