Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 25 gramai lazdyno reišutų
- 1 valgomasis šaukštas lazdyno reišutų (papuošimui)
- 200 gramų kvietinių miltų
- 175 gramai jogurto (natūralus)
- 55 gramai sviesto
- 150 gramų sviesto (šokoladinis "Nutella")
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Sviestą ištirpiname ant silpnos ugnies ir tirpiname šokoladą arba šokoladinį sviestą.
2. Atskirame dubenėlyje sumaišome kiaušinius su cukrumi ir dedame į sviesto ir "Nutellos" mišinį. Taip pat įpilame natūralaus jogurto.
3. Sudedame maltus riešutus.
4. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir sudedame į masę ir išmaišome. Masę dedame į keksiukų formas. Apibarstome maltais riešutais.
5. Kepame 200°C temperatūros orkaitėje apie 30 - 45 minutes.
INGREDIENTAI:
- 100 gramų cukraus
- 25 gramai lazdyno reišutų
- 1 valgomasis šaukštas lazdyno reišutų (papuošimui)
- 200 gramų kvietinių miltų
- 175 gramai jogurto (natūralus)
- 55 gramai sviesto
- 150 gramų sviesto (šokoladinis "Nutella")
- 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1. Sviestą ištirpiname ant silpnos ugnies ir tirpiname šokoladą arba šokoladinį sviestą.
2. Atskirame dubenėlyje sumaišome kiaušinius su cukrumi ir dedame į sviesto ir "Nutellos" mišinį. Taip pat įpilame natūralaus jogurto.
3. Sudedame maltus riešutus.
4. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir sudedame į masę ir išmaišome. Masę dedame į keksiukų formas. Apibarstome maltais riešutais.
5. Kepame 200°C temperatūros orkaitėje apie 30 - 45 minutes.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą