REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių (nuluptos bulvės, supjaustytos į mažus kubelius)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja petražolių (kapotos)
  • 1 vienetas svogūnų (didelis, pjaustytas)
  • 500 mililitrų pieno
  • 200 gramų konservuotų kukurūzų (su sultim)
  • 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • 450 gramų žuvies (filė, su oda, supjaustyti 2cm kubeliais, pavyzdžiui, lašišos ar rūkytos menkės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sveikas, maistingas patiekalas puikiai tinkantis šaltais vakarais.
    Bulvės verdamos, kol suminkštėja.
    Pusė bulvių nuimamos, o likusios sutrinamos. Vėliau visa tai reikės sumaišyti kartu su žuviene.
    Puode išlydomas sviestas ir pakepinamas jame susmulkintas svogūnas su šonine.
    Sudedami į puodą kukurūzai, bulvės, žuvis ir supilamas pienas.
    Pamaišoma ir troškinama apie 4-5 minutes.
    Paskaninama druska bei pipirais.
    Prieš patiekiant apibarstoma smulkintomis petražolėmis.
    P.S. Kas mėgstate jūros gėrybes, nepagalėkit saujelės krevečių.
    Skanaus!

Autorius: Jogailė

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai bulvių (nuluptos bulvės, supjaustytos į mažus kubelius)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja petražolių (kapotos)
  • 1 vienetas svogūnų (didelis, pjaustytas)
  • 500 mililitrų pieno
  • 200 gramų konservuotų kukurūzų (su sultim)
  • 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek sviesto
  • 450 gramų žuvies (filė, su oda, supjaustyti 2cm kubeliais, pavyzdžiui, lašišos ar rūkytos menkės)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sveikas, maistingas patiekalas puikiai tinkantis šaltais vakarais.
    Bulvės verdamos, kol suminkštėja.
    Pusė bulvių nuimamos, o likusios sutrinamos. Vėliau visa tai reikės sumaišyti kartu su žuviene.
    Puode išlydomas sviestas ir pakepinamas jame susmulkintas svogūnas su šonine.
    Sudedami į puodą kukurūzai, bulvės, žuvis ir supilamas pienas.
    Pamaišoma ir troškinama apie 4-5 minutes.
    Paskaninama druska bei pipirais.
    Prieš patiekiant apibarstoma smulkintomis petražolėmis.
    P.S. Kas mėgstate jūros gėrybes, nepagalėkit saujelės krevečių.
    Skanaus!

Autorius: Jogailė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų