Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 200 mililitrų kefyro
- šiek tiek druskos
- 200 gramų grietinės
- 0.5 vieneto aguročių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurką stambiai sutarkuoti. Tada pasūdyti, palaikyti 20 minučių ir nupilti vandenį. Sumaišyti agurką, trintus česnakus, kefyrą, grietinę bei citrinos sultis.
Tinka patiekti prie mėsos, bulvių.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 200 mililitrų kefyro
- šiek tiek druskos
- 200 gramų grietinės
- 0.5 vieneto aguročių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Agurką stambiai sutarkuoti. Tada pasūdyti, palaikyti 20 minučių ir nupilti vandenį. Sumaišyti agurką, trintus česnakus, kefyrą, grietinę bei citrinos sultis.
Tinka patiekti prie mėsos, bulvių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą