REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai aguonų
  • 2 vienetai apelsinų
  • 1 vienetas citrinų
  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų sausainių (selga, gaidelis, šachmatiniai)
  • 900 gramų varškės
  • 125 gramai sviesto (tirpintas)
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Labai skanus, gaivus varskes pyragas, kurį paruošti labai paprasta.
    Sausainius susmulkiname su virtuvės kombainu ir sumaišome juos su ištirpintu sviestu bei ruduoju cukrumi.
    Gauta mase išklojame maždaug 26 cm skersmens kepimo formos dugną bei kraštus.
    Kitame inde išplakame kiaušinius su cukrumi, sudedame varškę, 2 apelsinų bei 0,5 citrinos sultis, sutarkuotas apelsinų bei citrinos žieveles, vanilinį cukrų ir aguonas.
    Viską išmaišome ir gautą masę supilame į sausainių mase išklotą kepimo formą.
    Kepame 160 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 75 minutes.
    Kai pyragą ištrauksite jis bus minkštas, todėl reikėtų palaukti kol atvės (atvėsęs sukietės).
    Patiekiame ataušusį.
    Skanaus.

Autorius: Živilė

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai aguonų
  • 2 vienetai apelsinų
  • 1 vienetas citrinų
  • 1.5 stiklinės cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus (rudasis)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 300 gramų sausainių (selga, gaidelis, šachmatiniai)
  • 900 gramų varškės
  • 125 gramai sviesto (tirpintas)
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Labai skanus, gaivus varskes pyragas, kurį paruošti labai paprasta.
    Sausainius susmulkiname su virtuvės kombainu ir sumaišome juos su ištirpintu sviestu bei ruduoju cukrumi.
    Gauta mase išklojame maždaug 26 cm skersmens kepimo formos dugną bei kraštus.
    Kitame inde išplakame kiaušinius su cukrumi, sudedame varškę, 2 apelsinų bei 0,5 citrinos sultis, sutarkuotas apelsinų bei citrinos žieveles, vanilinį cukrų ir aguonas.
    Viską išmaišome ir gautą masę supilame į sausainių mase išklotą kepimo formą.
    Kepame 160 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 75 minutes.
    Kai pyragą ištrauksite jis bus minkštas, todėl reikėtų palaukti kol atvės (atvėsęs sukietės).
    Patiekiame ataušusį.
    Skanaus.

Autorius: Živilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų