REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų abrikosų (konservuoti, įdarui)
  • 200 mililitrų cukraus (aptepui Tosca)
  • 200 mililitrų cukraus (tešlai)
  • 100 gramų margarino (aptepui Tosca)
  • 250 gramų margarino (tešlai)
  • 150 gramų migdolų (drožlės, aptepui Tosca)
  • 4 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (aptepui Tosca)
  • 250 mililitrų kvietinių miltų (tešlai)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (tešlai)
  • 200 mililitrų avižinių dribsnių (tešlai)
  • 100 gramų baltojo šokolado (papuošimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros kiaušinius gerai suplakti su cukrumi. Sumaišyti miltus, dribsnius, kepimo miltelius ir suberti į plakinį, pakaitomis maišant su margarinu ir citrinų sultimis. Maišyti iš apačios į viršų. Ir būtinai šaukštu. Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir išlyginti. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 12-15 min.
    Abrikosus nusausinti ir maišytuvu ar virtuviniu kombainu sutrinti į tyrę.
    Aptepui skirtus produktus sudėti į mažą puodą ir maišant kaitinti, kol ištirps cukrus ir margarinas, bet neužvirti. Iškeptą pyrago pagrindą išimti iš orkaitės, aptepti abrikosų tyre ir skystu aptepu. Dėti į orkaitę ir kepti dar 15 min., kol paviršius apskrus. Atvėsinti. Šilto vandens vonelėje ar mikrobangų krosnelėje ištirpinti baltąjį šokoladą, užlašinti ant pyrago. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų abrikosų (konservuoti, įdarui)
  • 200 mililitrų cukraus (aptepui Tosca)
  • 200 mililitrų cukraus (tešlai)
  • 100 gramų margarino (aptepui Tosca)
  • 250 gramų margarino (tešlai)
  • 150 gramų migdolų (drožlės, aptepui Tosca)
  • 4 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų (aptepui Tosca)
  • 250 mililitrų kvietinių miltų (tešlai)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (tešlai)
  • 200 mililitrų avižinių dribsnių (tešlai)
  • 100 gramų baltojo šokolado (papuošimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros kiaušinius gerai suplakti su cukrumi. Sumaišyti miltus, dribsnius, kepimo miltelius ir suberti į plakinį, pakaitomis maišant su margarinu ir citrinų sultimis. Maišyti iš apačios į viršų. Ir būtinai šaukštu. Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir išlyginti. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 12-15 min.
    Abrikosus nusausinti ir maišytuvu ar virtuviniu kombainu sutrinti į tyrę.
    Aptepui skirtus produktus sudėti į mažą puodą ir maišant kaitinti, kol ištirps cukrus ir margarinas, bet neužvirti. Iškeptą pyrago pagrindą išimti iš orkaitės, aptepti abrikosų tyre ir skystu aptepu. Dėti į orkaitę ir kepti dar 15 min., kol paviršius apskrus. Atvėsinti. Šilto vandens vonelėje ar mikrobangų krosnelėje ištirpinti baltąjį šokoladą, užlašinti ant pyrago. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų