Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
❤️ Kristal is interested in your profile
❤️ Kristal is interested in your profile
wkuo9j
❤️ Kristal is interested in your profile
❤️ Kristal is interested in your profile
dqa4w6
❤️ Kristal is interested in your profile
❤️ Kristal is interested in your profile
108tc1o
Man ne tik mesa iseina minkstutele.
Šlykštesnio varianto gal nėra, po to visą dieną riaugėt ta svogūnų koše. Aišku skonio reikalas. Ir šiaip šašlykas kaip patiekalas yra smarkiai pervertintas.
Kas čia naujo seniai žinomas marinavimas
Per rklamas neimanoma nieko paskaityt
Panašus receptas, svogūnus sutarkuoti "burokine" trintuve į svogūnų koše dėti majonezo arba grietinės, poros citrinų sultys, druska, pipirai, šašlykų prieskoniai; gautą masę išmaišyti ir sudėti mėsą. Viską gerai suminkyti ir užtenka poros valandų marinavimuisi.
@Provincija Dar dedu paprikos miltelių ir Dž baziliko, jokių šašlykų prieskonių
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų