Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Dėl skonio nesiginčijama , o pabandyti gaminti kitaip nieko neatsitiks , iš visu išsirenki kuris patinka
Ar butina deti kalendra ir bazilika,labai nemegstu ju
Ar to acto neperdaug? Jo gal tep raso daugiau kad apsisaugot
Darau jau kelinti metai,tikrai labai skanus, receptą radau puslapyje Jurgitos naminis pomidorų padažas
Gaminu jau keli metai ši padažą ir labai skanus .
Kurgi ne nepagailėkit acto, kad tiek daug cukraus dedate mane net šiurpas nukrečia,aš gaminu padažą jau penkeri metai tik nepilu acto visiškai,cukraus tik 1 valgoma šaukštą, ir pridedu rūgščių obuolių kad suteiktų padažui tirštumo. Ir verdu tris kartus trumpiau, ir padažas įšsilaiko iki šviežio derliaus. Taigi jūsų tas receptas, tikras šlamštas.
O druskos nereik?
Nieko nedarau su actu.jau daug metų.
Verdu jau gal 6 metai, prie ko čia Edita, čia ne jos receptas
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų