Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    Dirbu vištienos fabrike, būna, kad batu užmini, nukrenta ant grindų, būtina plauti, moteris komentare gerai rašo, su soda nuplauti, visą mėsą reikia plauti 
                    
    
  
                                    Tai ir gatvėje negalima vaikščioti. Ekspertai,neturite ką veikti?
                    
    
  
                                    Daugelį metų plaunu.  dviejose induose per plaunu tris kartus ir niekada nesu užsikrėtusių mikrobai  o mėsa tai verdu tai kepu  savo užauginta reikia gerai. išvirti ar iškepti ir nebus jokių mikrobų 
                    
    
  
                                    Neklausykite nesąmonių ,prieš verdant ,kepant ar kitaip ruošiant mėsa visada prieš paruošimą  reikia plauti bet kokia mėsa .
                    
    
  
                                    Vištiena 2 val.reikia laikyti sodos tirpale,tada nuplauti tekančiu vandeniu.
                    
    
  
                                    visada plaunu ir ok
                    
    
  
                                    Parduotuvine reikia plauti,nes ten baisiai daug visokios chemijos ir nešvarumų ant jos yra,kaimiškos vištienos galima ir neplauti ,ji laikoma švariai ir ekologiskiau
                    
    
   
  
  
  
  
  
 
Plauti žalią vištieną po vandeniu ar ne? Atskleidė tiesą