REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraščio „Viktorijos virtuvė“ autorė Viktorija įsitikinusi, kad jis paruošti vištienos petukai sojos ir medaus padaže - puikus pasirinkimas tiek kaip užkandis ant vaišių stalo, tiek kaip pagrindinis patiekalas, tiekiamas su ryžiais. 

Tinklaraščio „Viktorijos virtuvė“ autorė Viktorija įsitikinusi, kad jis paruošti vištienos petukai sojos ir medaus padaže - puikus pasirinkimas tiek kaip užkandis ant vaišių stalo, tiek kaip pagrindinis patiekalas, tiekiamas su ryžiais. 

REKLAMA

Reikės: 1kg vištienos petukų, 2v.š. miltų, 2v.š. krakmolo, vištienos prieskonių, druskos, pipirų, 2v.š. medaus, 2v.š. sojos padažo, 2v.š. sezamo sėklų, 2v.š. citrinos sulčių

Vištienos petukus įtriname prieskoniais. Į polietileninį maišelį sudedame miltus bei krakmolą. Sudėjus petukus užrišame ir gerai apvoliojame.

Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepiname vištieną iš visų pusių, kol pasidaro gražios auksinės spalvos.

Paskui sudedame ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalų perteklius.

Po to keptuvėje įkaitintame šlakelį aliejaus ir pakepiname sezamo sėklas.

Ant jų sudedame medų, sojos padažą ir supilame citrinos sultis. Šiek tiek maišant pakaitiname.

Tada į padažą sudedame petukus, viską sumaišome ir tiekiame.

Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų