Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    O sprando ar užteks kiaune tu
                    
    
  
                                    Vištiena ne kiauliena :) todėl greičiau ir issimarinuoja 
                    
    
  
                                    Tai taip aišku ba jauti tik aitrias paprikas ir dar vištiena kuriai reikia kad pasimarinuotu. Nedumkit miglos.
 
  
                                    Per kurią vietą čia šašlykai?
                    
    
  
                                    Bet kaip paraso kokia nesamone tai nei penki nei devyni. Kas per stebuklas kad nereikia marinuoti vistienos krutineles? Debilais zmones laiko.
                    
    
  
                                    Negaliu skaityti nesąmonių, žodžiu :mėsa, geriausia sprandinė, sojų padažas, būtinai citrinpipiriai, tarkuoti svogūnai, šiek tiek aliejaus, galima prieskonių pagal skonį, išminkom, ant rytojaus pusę stiklinės acto ir išminkom, daugiau jokių receptų niekada neieškosit
                    
    
   @Aš
                Vietoj acto reikia degtinės ir nepagailėti 
                    
    
  
                                    Vištienos ji nemarinuoja!? Rimtai!? Jau galima juoktis? Tai ją gali ir nekeptą valgyt. Labiau pasityčiot iš šašlyko nebuvo įmanoma? Iš vištienis! XDDDD
                    
    
  
                                    Laužo mitus juokinga 
                    
    
  
                                    Tai jau tikrai... 
                    
    
  
                                    Senai , senai nieko nebemarinuoju,nes pastebėjau kad viską kas sudėta į mėsą išmarinuoja kepimo karštis . Šiaip sudedu kas priklauso ištrinu , suminkau  tarp rankų ir kepu jau daugybe metų taip darau
                    
    
  
Pasidalijo greitu šašlykų receptu: pasimarinuoti užteks vos kelias minutes