Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Beveik labai teisingas straipsnis.
Miltiniai produktai - kuo jie labiau apdirbti ir smulkinti, tuo jie labiau užteršia žarnyną atitinkamai sukeldami neigiamas reakcijas, kartais net alergijas. Pienas pats iš savęs, jei žmogus neturi jam alergijos - nepavojingas ir net daugiau naudingas. Bet padauginti sviesto arba mėgautis sūriu (ypatingai dar pamaišant su mėsa) rezultatas spuogų pavidalu garantuotas. Greitas maistas, realiai yra tiesiog lėtas nuodas: jau minėti "balinti" miltai, perkaitinta mėsa ant augalinių riebalų, angliarūgštiniai gėrimai sudirginantys skrandį (be to dar persotinti cukrumi, kuris mažai judantiems organizmo viduje virsta riebaliniais audiniais) spuoguotos odos kaip suerzintos virškinimo sistemos rezultatas... Šokoladas, kaip ir kava, kakava (vieniems daugiau, kitiems mažiau) 100% visiems žmonėms sukelia alergines reakcijas virškinimo sistemoje - rezultatas yra greitai pastebimas odos atitinkamuose pokyčiuose...
@a.š. “siejama su 43 didesne tikimybe” - čia procentai, kartai ar šiaip skaičiukai? Šaltinis kažkoks neaiškus lenkiškas laikraštis. Tikrai šaunuoliai.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų