REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išradingieji Virtuvės mitų griovėjai, kartu su Alfu Ivanausku, šventiniam stalui siūlo itin gardžią mišrainę. Ir, beje, tai nebus daugelio lietuvių pamėgta vadinamoji balta mišrainė. 

Išradingieji Virtuvės mitų griovėjai, kartu su Alfu Ivanausku, šventiniam stalui siūlo itin gardžią mišrainę. Ir, beje, tai nebus daugelio lietuvių pamėgta vadinamoji balta mišrainė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jų siūlymas - jaučio liežuvio salotos, kurios nepaliks abejingų. 

Jums reikės: 200 g jaučio liežuvio 150 g marinuotų agurkėlių 80 g „Felix“ krienų padažo 1 obuolio ½ mėlyno svogūno 5 g krapų

Gaminimas:

1. Jaučio liežuvį ir svogūną supjaustykite kubeliais. 2. Taip pat – obuolį su agurkėliais. 3. Sumaišykite su „Felix“ padažu. 4. Patiekite su obuolio skiltele ir krapais.

Daugiau receptų, idėjų ir patarimų savo Velykoms rasite čia: 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų