Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Gavosi skanus - tik patariu issukti morkas ir ant virsaus uzlieti tirpinto skokolado mmmmm labai skanu. : )
morkų pyragai lieka šlapi ir neiškyla, jeigu:morkos labai sultingos(nusunkite truputį prieš naudojimą arba naudokite morkas po sulčių spaudimo) arba jis kepamas per trumpai-neskubėkit ištraukti, kepama apie 1val 180-200C temperatūtoje
viskas liuks:iškilo ir skanus. Pridėjau į tešlą saują graikiškų riešutų, a.š vanil cukraus, 0,5 a.š imbiero miltelių, 0,5 a.š gvazdikėlių miltelių. Kepiau 180C temper.apie 1val
Kepiau, gavosi guminis, nors viska sveriau tiksliai pagal recepta. Gal per daug miltu parasyta. Sugadinau tik produktus.
Manau jus kazko cia nedarasete...
Man labai patiko, skanus ir paprasta gaminti
rytoj kepeu labeu patiko
Nuostabus. Labai patiko:)
nepatiko,niekuo neipatingas jis
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų