Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    Gavosi skanus - tik patariu issukti morkas ir ant virsaus uzlieti tirpinto skokolado mmmmm labai skanu. : )
                    
    
  
                                    morkų pyragai lieka šlapi ir neiškyla, jeigu:morkos labai sultingos(nusunkite truputį prieš naudojimą arba naudokite morkas po  sulčių spaudimo) arba jis kepamas per trumpai-neskubėkit ištraukti, kepama apie 1val 180-200C temperatūtoje
                    
    
  
                                    viskas liuks:iškilo ir skanus. Pridėjau į tešlą saują graikiškų riešutų, a.š vanil cukraus, 0,5 a.š imbiero miltelių, 0,5 a.š gvazdikėlių miltelių. Kepiau 180C temper.apie 1val
                    
    
  
                                    Kepiau, gavosi guminis, nors viska sveriau tiksliai pagal recepta. Gal per daug miltu parasyta. Sugadinau tik produktus.
                    
    
  
                                    Manau jus kazko cia nedarasete...
                    
    
  
                                    Kokia temperatūra kepti 
                    
    
  
                                    Man labai patiko, skanus ir paprasta gaminti
                    
    
  
                                    rytoj kepeu labeu patiko
                    
    
  
                                    Nuostabus. Labai patiko:)
                    
    
  
                                    nepatiko,niekuo neipatingas jis 
                    
    
  
Nuostabusis morkų pyragas