REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tiems, kurie nesiryžta kepti morkų pyrago. Skonis nuostabus.



Jums reikės:
150 gr cukraus, 1 kiaušinio, 1 šaukšto margarino/sviesto, 200 gr miltų, 300 gr smulkiai tarkuotų morkų, 1 šaukštelis sodos.

Tiems, kurie nesiryžta kepti morkų pyrago. Skonis nuostabus.



Jums reikės:
150 gr cukraus, 1 kiaušinio, 1 šaukšto margarino/sviesto, 200 gr miltų, 300 gr smulkiai tarkuotų morkų, 1 šaukštelis sodos.

REKLAMA

Paruošimas


Kiaušinį išsukite su cukrumi ir sudėkite tarkuotas morkas (geriausiai tarkuoti bulvių tarkute). Masę išmaišykit ir dėkite margariną - dar kartą viską išmaišykite. Paskui į masę pilkite miltus ir truputėliu acto gesintą sodą. Paruoštą pyrago masę pilkite į kepimo skardelę, pateptą trupučiu sviesto, kepkite apie 25 min. Pastebėjimas: pyragą dėkite į gilesnę skardelę, nes jis labai iškyla, pasidaro purus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų