Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Seniai zinomas sis " slaptas " ingredientas. :)
Visada idedu majonezo ar grietinės, dar česnako įtarkuoju.
Kudakuoja senos pereksles. O is kur jaunoms zinot? Nepatinka neskaitykit. Eikit,senes,savo prarugusius diedus penet kaip kiaules. Jums tai teikia malonuma.
Kasdieniniai kotletai
Tikrai, turbut pirma karta kepe
Daug daug metu analogiskai kepu, nesupratau kas cia naujo, ipatingo?Galiu pridurti dar, isimant kotleta ismeigti sakute, jeigu iskepes, lengvai jis issiims, o jeigu krenta nuo sakutes, nedakepes, bet tai irgi visos turbut zinote.
tai kad cia paprasti kotletai kas jau cia ypatingo
@ona Tai gal pirma karta kepe
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų