Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    Per daug cukraus. Užtenka kilogramui šimto gramų.
                    
    
  
                                    Nekada nesterlizuoju stiklainių. Gana karšo vandens iš čiaupo ir stovi labai gerai
                    
    
  
                                    Uogienės apversti nereikia! Gryna nesąmonė!
                    
    
  
                                    Agnete
                    
    
  
                                    Geriausia šaldyti uogas ! Be cukraus ! O kai reikia issiverdi be cukraus !
                    
    
   @Vilma
                Ir kai atšildai bet kurį uoga tampa rūgštį kaip citrina, nesvarbu kiek saldi ji buvo prieš tai.
                    
    
   
  
  
  
  
  
 
Lengvai paruošiama uogienė iš bet kokių uogų: vienas, du ir yra