REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Lašišą pamėgo visa mano šeima ir mielai ją ruošiu pietums, kaskart vis išbandydama ką nors naujo. O gruodį manau kiekvienoje šeimoje vis dažniau ir dažniau pietums ar vakarienei ruošiama žuvis“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“  autorė.

„Lašišą pamėgo visa mano šeima ir mielai ją ruošiu pietums, kaskart vis išbandydama ką nors naujo. O gruodį manau kiekvienoje šeimoje vis dažniau ir dažniau pietums ar vakarienei ruošiama žuvis“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“  autorė.

REKLAMA

Ingredientai: 500 g lašišos filė; 2 v. š. saldžiarūgščio padažo; 2 v. š. sojos padažo; 1 a. š. citrinos sulčių; 1 a. š. medaus; 1 a. š. sezamo sėklų.

Lašišą padaliname į kelias dalis, kad turėtume ne mažus gabalėlius. Saldžiarūgštį padažą, sojų padažą, medų, citrinos sultis sumaišome. Šiuo marinatu ištepame lašišą. Pabarstome sezamo sėklomis. Suvyniojame lašišos gabalėlius į kepimo popierių. Kepame įkaitintoje iki 170 laipsnių orkaitėje apie 20 minučių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų