Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Aišku , kai kurie virtuves specai pasakys , kad , taip daryti neteisingą , kad pažeidžiami taisykles tikro šašlyko , tačiau verta pabandyti , žmogaus fantazija begaline ir mes norime eksperimentuoti , gal toks šašlykas vertas dėmesio , jeigu kam nepatinka galime tai vadinti pavyzdžiui: marinuotos mėsos gabaliukai arbatoje ant iešmų , arba dar kitaip.. Ir šašlyko vardas nebus pažeistas.
Reikėtų pirmiausia mokytis etikos normų ,o paskui rašyti komentarus dėl kulinarinių patarimų.
Kurie komentatoriai bjauriai rašo juos kažkaip susekti ir bausti.
Juk mūsų visų kultūra atsispindi kalbant ar rašant.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų