Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
O kodel jie pasidengia tais blizguciais? Kokia cia reakcija?
Kai išdžiuna galima tept aliejum ar visai geriau netepti?
O galima ilgiau laikyti nei 12valandu?
Tinka ir juodieji serbentai!!!
O galima su saldaus vyno gerimu
Man jie ir išėjo pilki, nors vyne mirksta jau daugiau nei 12val
o kur vyna panaudojat po laikymo 12 val?
Pusiau saldus raudonas ir pigiausias
@Lili As sausam darau, irgi gaunas.
Ismeginau, grazu. Tik vienas itruko tai isemus anksciau ne toks ryskus. Beja puikiai tinka ir rudi kiausiniai. Gaila nemoku ikelti nuotraukos prie komentaru.
Manau raudonas,-svarbiausiai,kad nebutu viena karta jau gertas
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų