Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Tai ir,,pieškit,, ant butelio ,,keptuve,, o ne saulegrąža,ir bus aišku ir prastai matančiam..
Tai ir,,pieškot,, ant butelio ,,keptuve,, o ne saulegrąža,ir bus aišku ir prastai matančiam..
Mažiau klausykit to kvailio - ilgiau gyvensit.
Visada kepimui naudoju saulėgrąžų Nature ir dedu kiaulienos taukų ir tikrai kitaip niekada nekeisiu.
Meskit skaityti melą,parašiau tiesą blokuoja.
Gydytojas zudikas
kam jūs bandote tą "šiukštu" primesti lietuvių leksikai,juk tai kažkokia šiurkšti,aštri nesiklausanti svetimybė..kai galima išsireikšti paprastai ir suprantamai: jokiu būdu..negi jums malonu draskyti skaitytojams info įsisavinimo aparatūrą..?
Ką tas ruselis išmano apie aliejus, geriau tegu pataria kuo rusiškus tankus tept ,kad negestų.
Toks jis ir gydytojas, jeigu kliedi tokias nesąmones apie alyvuogių aliejų, nes kas liečia alyvuogių aliejų tai dauguma jų neskirti kepimui.
@nu Yra gero alyvuogių aliejaus Vilniuje Itališko skonio gurmanų parduotuvėje. Perkant paaiškina, koks aliejus tinka kepimui, koks ne. Svarbu neperkaitinti, kepant. Viskas priklauso nuo importuotojų.
Vietoje butelio to brangaus aliejaus perki pigiausią gruzdintuvę ir kepimui jokio aliejaus nereikia. O buteliui alyvuogių aliejaus, kurio salotų pagardinimui užtenka trim mėnesiam, gal kaip nors pavyks sukrapštyti. Jei nepasitikima lietuvos įvežėjais, galima internetu pirkti bet kurioje šalyje ir atsisiųsti.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų