Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Issivalyk buta ,gavus uz dyka.Jei taip blogai.Kaip cia su vyru pabegot,jei is ukrainos vyru nieks neisleidzia.
Jau 20 metu taip darau ,labai skanus
Gavo, tegu issivalo nedejave
Visada taip konservuojame.
Jaunimui tai - gal ir naujiena..
Jei neuzteks,issitaturuokit ant kaktos kartu su qr kodu.
Pirma - nieko naujo, antra - užmirškit acto esenciją, ji išimta iš prekybos.
o kam tas actas? Viską tą pati dedu, išskyrus actą. Pridedu dar ir garstyčių košelės. Labai pagerina skonį. Ir parauginu porą dienų. Paskui nupilu, užvirinu, užpilu agurkus. Dar kartą pakartoju. Puikiausi agurkai, kaip šviežiai paraugti. O ir sveika - natūralus parūgimas. Kam tas actas? Laikosi iki kitos vasaros. Rūgimas sustoja. Visiems patinka.
@Nustebusi Čia receptas marinuotiems , o ne raugintiems agurkams .
@Nustebusi Laba diena. Gal galėtumėre surašyti proporcijas ?. Visiškai negirdėtas receptas. Norėčiau išbandyti. Ačiū.
@Genovaitė Prisiskinu juodųjų serbentų, vyšnių lapų, krapų žiedų ir krienų lapų. Viską nuplaunu. Agurkus nuplaunu, nupjaustau galus. Dedu į stiklainio apačią lapų mišinio, sudedu agurkus, ant viršaus vėl lapų. Pridedu česnako, kvapiųjų pipirų, lauro lapų. Į litrą šalto vandens dedu valgomąjį šaukštą druskos, cukraus ir šaukštą garstyčių košelės (tinka visokios). Išmaišau ir pilu ant agurkų. Sklidinai. Palieku stiklainius, kad pradėtų rūgti. Dvi, trys dienos. Tik po stiklainiu padėkite kokį indą, nes pradeda bėgti. Tuomet skystį nuo agurkų nupilu į puodą ir užvirinu. Pilu karštą į stiklainius. Truputi atvėsinu ir vėl pilu į puodą virinimui, vėl karštą užpilu ant agurkų ir užspaudžiu dangtelius (plastmasinius, ar kitokius). Apverčiu, palaikau per naktį ir viskas. Visi labai žavisi ir prašosi pavaišinami. Gaunasi tokie pikantiški. Užvirinimas sustabdo rūgimą, atrodo, kaip kelių dienų raugimo. Tarp kitko, sunaudoju ir peraugusius. Viską tą patį darau, bet didelius agurkus nulupu, išimu sėklas, į keturias dalis ir visą tą pačią procedūrą. Žiemą labai tinka į mišraines - baltą, ar burokėlių, kur tinka rauginti agurkai ir sriubą agurkinę išverdu. Pabandykit, tikrai liksite patenkinta. Juk ir sveika rauginti produktai, tai ne actas.
@Ta pati Aciu.pameginsime ir mes
@Ada dėl agurkų
@Ta pati darau lygiai taip pat, tik be jokio cukraus ir garstyčių. gaunasi puikiai.
@Ta pati Ačiū labai nekantrauju išbandyti.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų