Rašyti komentarą...
        
 
    Nuoroda nukopijuota
    × Pranešti klaidą                 
 
                                    Visas maistas, pasak šūdasklaidos, yra nuodai- kasdien bent po kelis tokius,, šedevrus" pyškina. Po kokių metų varys straipsnius- vienintelis tinkamas maistas yra vabalai; dzikai- sveikatos ir vitaminų šaltinis; diedukas valgė vien musių lervas ir sulaukė 130 metų...
                    
    
  
                                    Taigi ir taip aišku, negi norisi valgyti karčių daržovių, ar būtų agurkai ar cukinijos. 
                    
    
  
                                    Anksčiau agurkai dažnai būdavo kartus, sakydavo dėl sausros, bet niekas nedraudė jų valgyt
                    
    
  
                                    Vaikučiai, patys pabandykite užsiauginti savo produktų, savo sklype.  Truputį sumažinkite grażios vejos vardan savo ir vaikų sveikatos ir tai atsipirks. Nors vasarą jūsų organizmai pailsės nuo importinės chemijos
                    
    
   @Dar senelis
                Kokie beraščiai.Rašoma apie toksišką medžiagą, o jūs čia apie savo daržus,tarsi jų cukinijos bus kitokios
                    
    
  
                                    PC didžiausios eilės prie chemikalų pagalba išaugintos, paruoštos produkcijos, o kodėl nėra eilių prie ūkininkų produkcijos, tie bobučių išaugintų, agurkų, pomidorų...Kas vertesnis ,ar gražiai įpakuotas ir chemijos prifatširuotas, ar be grażios pakuotės bobutės darže išaugintas vaisius, daržovė. Kol kas eilės PC, tai tie ir kiša visokį cheminį šlamštą, o mes juk galime rinktis ir to kol kas niekas neuždraudė. Nuo mūsų pasirinkimo daug priklauso...
 
   @Senelis
                Tik nereikia lia lia lia! Ir ūkininkai, jei gyvena iš  daržovių auginimo naudoja trąšas ir, beje,nekontroliuojamai!  Žinau bobutę kaime, kuri veždavo savo užaugintas darzoves i turgų, o daržą tręšdavo lauko tualeto turiniu! Bet svogūniukai ,krapukai ir agurkiukai buvo patys gražiausi visam turguj. Ir populiariausi
                    
    
   @Senelis
                Manote , kad mūsų ūkininkai visiškai nenaudoja chemikalų? Tikrai ,kaip vis sako "ekologiškų" net du žiburiu ne rasi! Ir tie patys bitės, sau augina vienoje lysvėje, o pardavimui - kitoje! Žinoma , kas turi žemės prie savo namų tikrai gali užauginti nors kažkiek daržovių! 
                    
    
   @Senelis
                Karčios cukinijos būna tik senos, kurios ilgai guli namie, o jaunos nebūna karčios
                    
    
   @Senelis
                Negi nežinai,kad kartais bobutė ant dirvos tualeto turinį išpila,visokius puvėkus kompostuoja.Niekas nežino koks ten koncentratas susidaro.
                    
    
  
                                    Todėl kas ką bekalbėtų...tik savo darže užaugintos darzovės yra patikimiausios!
                    
    
  
                                    Tai zinai ka valgai
                    
    
  
                                    pavojingos, bet čia ir dabar. O kas ragauja parduotuvėje, o ar galima? Tai kaip suprasti retkarčiais, kur tas rektkartinis atvejis kai išdalytas po visus pagrindinius prekybcentrius. Ir kaskart kainos keliamos, ir už ką, už apnuodytą produktą?
                    
    
  
                                    straipsnį. Paskutiniu metu, iš bet kur perkant, visos karčios, net valgyti neįmanoma, sugadina visą maistą. Galvojau, gal aš kalta, gal per ilgai išlaikiau, bet buvo nesvarbu, šiandien ar užvakar pirkta. Žmonių nuodijimas: pard. bulvės- tragedija, pajuodusios, suminkštėjusios, o skonis nevalgomas, obuoliai ir t.t. Kas iš tos vynuogės lieka, atvežtos iš Egipto ir kokiose dujose laikoma...
                    
    
  
                                    slamsto
                    
    
   
  
  
  
  
  
 
Jokiu būdu nevalgykite tokių cukinijų: gresia ne tik apsinuodijimas