REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Labai tinka iškyloms (laikyti šaltkrepšyje), užkandžiams prie TV ar pusryčiams. Visais atvejais - net pietums. Ypač tinka karštą vasaros dieną, nes jis gaivus.

REKLAMA
REKLAMA

Reikės:


  • 2 lavašų (geriau kuo brangesnis)

  • 1 pakuotės krabų lazdelių,

  • 5-6 virtų kiaušinių

  • raudona, žalia ir raudona paprikos

  • stiklainiukas alyvuogių be kauliukų,

  • žalumunų (krapų, petražolių ir svogūnų laiškų miksas)


Paruošimas:


  1. Krabai smulkiai supjaustomi ir padalinami į dvi dalis – į du indus.

  2. Smulkiai supjaustomi kiaušiniai, taip pat padalinami į dvi dalis.

  3. Tada paimama po vieną dalį krabų ir kiaušinių ir sumaišoma, apipilama šlakeliu aliejaus, įberiama druskos, uždedama majonezo – pagal skonį. Likę kiuašiniai ir krabai atskirai išmaišomi su majonezu.

  4. Paprikos supjaustomos smulkiai, apšlakstomos aliejumi.

  5. Alyvuogės smulkiai arba žiedais supjaustomos.

  6. Žalumynai smulkiai supjaustomi. Apšlakstomi aliejumi, apibarstomi keliais druskos grūdeliais.

  7. Tada viskas juostelėmis sudedama ant lavašo ir jis susukamas. Tokia “lazdelė" susukama į foliją ir nakčiai padedama į šaldytuvą. Ryte išvyniojama, supjaustoma – skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų