Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
kai as bandziau virti griukius situo budu mano namai sudege!!!
pries tai einantys 3 receptai-nekomentuojami,reiskia banalybiu banalybe o autorei reikia atidirbti honorara,itariu kad visi tie receptai audrone-ilona-dar kazkokia geltona,tai vienos fifos darbas sedi prie kompo su ilgais nagais ,geria kava ir iesko receptu ir kuria naujas pasakas ir apsimeta keliais asmenim is karto
Jūs virkite grikius, mes tuo metu užgrobsime daugiau mokyklų.
@Haris ar supratai apie ka cia,as ne
Jau daug metų taip ruošiu. Vaikai augo, tik valgydami brinkytus ir tai darė patys. Tai sotūs pusryčiai. Tai galima daryti ir su lešiais. Sekmės kūryboje.
Virti grikiai skanesni nei tik ištrinkite,nors pastarieji gal ir sveikesni. Bet gi nieko nežino kas yra sveika. Viskasvtik spėlionės ir numanymai
Labai skanu ant ne riebių spirguciu pakepinti tarkuotas morkas ir svogūnus.
Būtų daug skanesni, jei būtų trigubai ar daugiau kartų pigesni. Absurdas kai žemės ūkio krašte beveik visų niekinami grikiai kainuoja daugiau už atogrąžų klimato vaisius. Net ruskiai armijoje nevalgydavo tų grikių, asocijavo su maršalu Grečka. Jau ir duona tampa prabangos preke, mažai kas beperka. Greitai prisieis viską augintis sode ar net bute
nu kam tie grybai,jomajo
Gerbiamieji receptų rašytojai,kam virti grikius. Reikia iš vakaro užmerkti,gerai išbrinks ir po to pašildyti su kitais ingredientais.
@Jurgis Man tai skaniau virti.
@Gurmanas O dėl skonio nesiginčijama
@Jurgis Sutinku ir aš taip darau
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų