• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Receptas tiems, kurių gomurys trokšta sočių, egzotiško skonio pietų

Ingredientai:


  • Karališki žirniai(avinžirniai),

  • Baltasis svogūnas,

  • Česnakas,

  • Petražolių lapeliai,

  • Kalendra,

  • Čili, juodieji ir baltieji pipirai,  

  • Druska.


Paruošimas:

REKLAMA
REKLAMA

Paplotėliai: į dubenį beriame paruoštus žirnius, smulkintą svogūną, česnaką ir kapotas petražoles. Įberiame truputį kalendros, čili pipirų, baltųjų pipirų, juodųjų pipirų ir druskos. Viską gerai išmaišome. Iš gautos masės formuojame paplotėlius. Paplotėlius pabarstome sezamų sėklomis ir kepame iki 130 laipsnių įkaitintuose riebaluose. Padažas: maltas sezamų sėklas sumaišome su natūraliomis citrinos sultimis, įdedame išspausto česnako, truputį druskos, įpilame vandens. Viską gerai išmaišome.

Iškepti žirnių paplotėliai patiekiami su šviežių daržovių salotomis, čili pipirais ir padažu.

Skanaus!

Idėja: Restoranas "Al-Diwan"

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų