Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
pasigaminau blynus, sedejau tris dienas ant tuoleto.
Visos tos odetos jurgitos audronės ir kitos besidalijančios savo maisto ruošimo "receptais" įdomu ar kada nors ką nors girdėjo apie sveiką mitybą. Sugalvoja kažkokį jovalą (gal tik kiaulėms tinkamą) ir tipo superinis patiekalas. Jau tiek atsibodo tokie paistalai....
Kam tie kepimo milteliai bulviniams blynams ,kam tie miltai??? Kokie jau jie skanūs bus,baisi makleva o ne blynai,parduotuvese ,kulinarijos skyriuje tokie blynai.Niekaka nededu nei kepinmo miltelių ,nei miltų.Bulves tarkuotos, kiaušinių ir druskos ne per daug,galima nedaug svogūno kartu su bulvem sutarkuoti .Gaunasi tikri bulviniai blynai, minkšti burnoje tirpstantys.
@Gija Tu šaunuolė, tikras skanumėlis tokių blynų.
Skonio reikalas. Sūris skonį pagerina. Pabandykite, gal patiks.
Kam i bulvinius blynus deti miltu,bulviniai blynai yra bulves,kiausinis,druska ir truputis pipiru,kas megsta galima deti susmulkinto svoguno
Jokių miltų dėti i bulvinę tešlą nereikia,nei sūrio fermentinio.Galima svogūno druskos idėti galit krapų.Deda ir ivairių kruopų,manų kruopų,mėsos faršo.Jei toks variantas jums patinka.
nu aciu,man gerai ir lietuviski,beje tas pats straipsnis neseniai buvo
@d Tai varo ir varo tą patį, lyg bet kuri lietuvė ar lietuvis nemokėtų bulvinių blynų išsikept. Žurnalistai visai nukvako, nesumąsto ką parašyt, tai varo šitą kartų apie blynus.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų