Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Skaniausios bulvytės iš konteinerio...svečiai visada prašo recepto
Tuo biednyn....nulupi bulves,nuplauni ,isverdi nepilnai,nusausini,supjaustai,prieskoniuoji,palaikai kokia 20min ir skardon,kepimas 30-35min ir bulves tobulo skonio ir traškumo!
Arba vertimas netikęs, arba receptas kliedėsiai.Visada kepu bulves kartu su mėsa ir būna skanu,
Isvirti ir laikyti 5 dienas,juk jis pradeda rugti,keisti skoni...briedas,o ne receptas.Kas be lieka is tokiu bulviu,kur laikyti net keliasbdienas.Tainapgaule klijentams,,,,nes senas bulves kepa,juk vertybes liko Nulis.Sorry,cia mano nuomone.
@wow... Iš bulvės kokia ten vertybė, tik krakmolas ir angliavandeniai, gal dar kokių mineralinių turi,kalio.Tokios medžiagos manau neprapuola
dar bl bulves virtas iš vakaro (prieš 5 dienas) pateikit šventiniam stalui. pyzdiec
@. Keiktis viešose erdvėse rodo, kad esi nekultūringas, netolerantiškas žmogysta
Brandina bulves kaip kokią mėsą?
Brandina bulves kaip kokią mėsą?
@@@@ Jums pritariu,bet kas liečia bulvytes,tai mums,lietuviams, toks jų gaminimas keistas,neįprastas.Kelių dienų nesuvalgytas bulves laikom pasenusiom ir išmetam.Kažko nesuprantam.Sakysim,išvirtos labai sūriam vandeny.Druska konservuoja,neleidžia sugest,laiko šaltai.Bet kaip paskui tokias sūrias bulves valgo.Jos būna tik perpjautos išilgai,didelės, druska bulvės centro sakysim nepasiekia.Reikia žinoti,kiek druskos dėti.O tai,kad karštos jos atšaldomos,yra sveikiau valgyt dėl krakmolo pokyčio,neina kūne į riebalus ar kažkaip panašiai buvo rašyta.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų