REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vedęs 33 metų Mikas Hobdėjus (Mick Hobday) išleido 36 tūkst. 800 svarų sterlingų ir apkeliavo 63 pasaulio šalis, kad surastų ... idealių sausų pusryčių, rašo britų dienraštis „The Daily Mail“.

REKLAMA
REKLAMA

Vyras daugiau nei dešimt metų keliavo po pasaulį ir skirtingose šalyse pirko vietinių prekių ženklų sausų pusryčių. M. Hobdėjus vis dar tęsia savo odisėją ir šiais metais planuoja nuvykti į Indiją. Jo teigimu, idealūs sausi pusryčiai yra „tamsūs, traškūs, ekologiški ir pagaminti iš vietoje išaugintų kukurūzų.“

REKLAMA

Tačiau kai kurių pigesnių ir šviesesnių dribsnių, kurių jis ragavo daugiausia Azijoje ir Afrikoje, skonis buvo panašus į kartoną ir jie sulipdavo, kai buvo užpilami pienu.

Miko aistra sausiems pusryčiams pirmą kartą pasireiškė tuomet, kai jam buvo dešimt. Iš pradžių jis juos valgė tik pusryčiams. Tačiau vėliau jų skanauti jis pradėjo ir per pietus bei vakarienę.

Mintis kartu patenkinti aistrą sausiems pusryčiams ir aistrą kelionėms jam kilo 2002 metų rugsėjį. Nuo tada jis jau apsilankė Malyje, Brazilijoje, Tailande ir Šveicarijoje. Tai tik dalis jo aplankytų šalių.

Keisčiausia, kad tiek šalių aplankiusiam Mikui šiuo metu skaniausi yra namuose Ferheme (Fareham), Hempšyro (Hampshire) grafystėje, valgomi pilno grūdo sausi pusryčiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų