Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Brangieji, yra kita bėdelė, dėl ko kris kainos. Nenorime atšildyto microbangėse medaus iki ištirpimo ir pardavinėjamo už šviežią. O atskirti nesugebam. Pirkdavau iki 10 kg. per metus, dabar užteks 1 kg. Ir labai gaila sąžiningų bitininkų...
Kiek pažinojau bitininkų, tai visi lengvai trenkti...
Deja gyvenimas ismoke kitokiu dalyku, nesu priesas medui, taciau jei pirkti tai tik is patikimu, pazystamu zmoniu, kiek turguose medaus su priemaisomis. Kaip ir internetine prekyba, sumoki pinigus, taciau rezultate negauni nei prekes nei pinigu. Tokie laikai atejo, kai gali paditiketi tik savimi.
Reklama užmuša norą žiūrėti laidą ...
Paklausa mazesne del zmoniu bijojimo cukraus(pyragus,duona ir kit valgo visi cia tai ir yra problema,o medus ne,jei su protu naudosim)Medus tikras vaistas ne tik i vidu,bet isoreje pvz tepant oda gydo zaizdas)
Tokie ir bitininkai. Gėdą sau daro tokiais teiginiais
Pirkau Broliu medų ir esu be galo laimingas
Egle.mes tai bites laikom del pinigù.o j
Egle.mes tai bites laikom del pinigù.o j
Mitad kad sako viska daro ne del pinigų.ce ir susimove visa parada:))
Šiai dienai medaus pasiūla ženkliai virš paklausos, tad kaina kritusi, bitininkystės versle perteklinis skaičius o kur dar Kinų invazinis medus
@Aha Greičiau kiniškas šlamštas , pats ragaves šlamšto ištiko stipri alerginė reakcija !

Geros kokybės medus aukso vertas !
Koki mita kas sugriovė mano tėvai , senelei jau tais laikais ( prieš 100m - 150 m ) žinojo kad tikras medus susicukruoja ir buna kietas na ir patys bitininkai aiškina iš kur tai žino - iš knygų o knygos kada parašytos - vakar , šiandien o gal ryt.
@Selis Madus ne susicukruoja, o susikristalizuoja.
@Selis Reik sakyti ne susicukruoja medus, o susikristalizuoja.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų