Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Visi gudrūs,nėra ko pasiųst.....
Jeigu dedasi mesa ja reik smulkinti, ir trintuvu ( blenderiu) visa turima mase issukti i tolygiai issukti.Antra, jeigu bulves ruosiate burokine trintuve, reik idejus i kiaurasamti bulviu tarkius isplauti po tekanciu saltu vandeniu(pasalinus krakmola) mase tampa traski! Skanaus
Raso- triušiena,baisu net galvoti,tokias nesąmones rasineja.,bulviniai blynai yra blynai,sutarkuoti kaip reikiant,o ne per tarka,be jokių mesgaliu.Taskas.
Mėzos nereikia, būtinai dėti baziliko šviežių lapelių
kaip gali buti nepabostantis ,pabandyk valgyt kiekviena diena ir pabos jau antra diena,nereikia taikp kvailai rasyti,kad skanu tai niekas nesigincija ir nereikia to viens du tikrai ne viens du
Skaniausi bulviniai blinai,tarkoti smulkia tarka ,dėti pora žalių kiaušinių,druskos,žiupsnelio mėtu ir kepti.
svarbiausia viens du daugiau nieko ir nereikia
Mėsa, kad ir smulkiai pjaustyta taip greit neiškeps kaip tarkuotos bulvės.Kokie blynai, jei neiškepusi mėsa tąsys tarp dantų burnoje.Reik truputį ir logiško mąstymo turėt, o ne rašyt kas papuola galvoj.
@Valgytojas Viskas gerai iskepa,tik reikia kepti uzdengus dangtį ir ant letesnes laitros,kepu ir as,gaunasi tikrai skanus blynai
@Ita Bet tada nebus traškūs.
@Kita močiutė. Galima žvyro įdeti, tada bus traskus
@Kitas diedukas Kokie visi pikti gal alkani
Į blynus reikia dėti ne męsos ,o tarkuoto sūrio, tarkuoto smulkiai svogūno..
@nesamonė Su faršu ištisai kepu, tai viskas iškepa kuo puikiausiai.
@nesamonė Jei su faršu gerai, bet gabaliukai ?
@nesamonė Ir būtinai ožio turi būti suris
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų