Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Grybus reikia nupjauti, o ne rauti. Nuo tokių grybautoju rovėjų, ateityje grybai neaugs.
@Danutė ė Nenusišnekėk,nei rovimas nei pjovimas nekenkia... Išrauti dar beveik ir geriau,grybo likutis žemėje nepūva ir grybienos negadina
Grybauti smagu. Bet voveraičių skonis toks pat kaip, kad medžio šaknų. Neskanios jos.
@Grybų karalius Nesutinku nemoki pasigaminti,nors skonio reikalas man nepatinka baravykai tik džiovinti ir y barščius pagardinti nebent
@Eglužė geriausias ir skaniausias---grūzdas---juodas ir baltas.
@Grybų karalius Geriausias grybas, nereikia virti, o nuplovus kepti su šviežiomis bulvėmis, svogūnų laiškais ir kaimiškais lašinukais.
@Danutė ė Seilė nutyso iki žemės
@Labai skanu Dar reikia krapų, atsiprašau pamiršau parašyti. Nors ir be jų skanu.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų