Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
vis ponams blogai,o kaip zmones.
Ar seimo nariai atsako už ką nors? Tai kodėl tada sako atsakingas darbas? Juk prieš rinkimus šaukia norim dirbti tautai. Ir žino kokia alga,tai ko dabar bėdoja?
Tegul už tuos eurus dar sąžiningai atidirba, Pelenės sindromas ..
Xa xa simonytė atligimas minimas reikia
Mokytojų ir gydytojų atlyginimai palyginus su seimo ir vyriausybės atlyginimais yra tikrai nenormaliai maži. Šimonyte, pamąstyk.! Juk gydytojas gelbsti gyvybės, o mokytojas formuoja nauja žmogutį.
Tai ne seime nosį krapštyti ir intrigas regzti.
susitaikykit su Kinija, Baltarusija ir normaliai gyvenkit.
man atrodo, kad per didelis atlyginimas sumažinkit seimo narių skaičių ir visiems tada užteks pinigų, kiek pinigų išmėto su Kinija, Baltarusija, bendraukim normaliai o ne riekimės. Sumažinti seimo nariams algas reikia.
Atlyginimai tikrai per dideli seimo nariu susimazintu atlyginimus ir duotu pensininkam kurie nepragyvena dar seimo nariai premijas isikelia seimo nariai zmoniu vagia pinigus pensijas pakelkit kainas sumazinkit maisto kaska galvokit apie zmones sau algas isikelia namus masinas perka gyvena kaip ponai kiti zmones vargti turi.Sunkus laikai atejo susimazinkit algas zmones gerbs.Seimo nariai premijas galvoja susimazinkit algas zmonem padekit kurie nepragyvena tai tada seimo narius gerbs zmones .
.. uz Lietuvos griovima moka diversantams pinigus,turtinga chunauja...
Tikrai nenormalus. Už tavo darbą 500 per daug. Kaip sel dainoj "nieko neverta". Šiaip tokia nulinė tuščia vieta, tik supriešinti žmones, skleisti neapykantą. Nieko gero ir pozityvaus, savo palinkėjimus švenčių proga susikišk į šikną. Ar čia valdžia? Turgaus buhalterė, ir tai gal pardavėja
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų