REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kalėdos jau čia pat, tad ar jau susimąstėte, kokiais patiekalais nustebinsite savo šeimą bei susirinkusius svečius? Jeigu ne, pats metas pagalvoti. Idėjų bet kada galite pasisemti iš pačių geriausių savo srities profesionalų. 

Kalėdos jau čia pat, tad ar jau susimąstėte, kokiais patiekalais nustebinsite savo šeimą bei susirinkusius svečius? Jeigu ne, pats metas pagalvoti. Idėjų bet kada galite pasisemti iš pačių geriausių savo srities profesionalų. 

REKLAMA

Gardžiomis netradicinių patiekalų idėjomis šventiniam stalui, receptais ir naudingais patarimais pasidalins TV3 kulinarinės laidos „La Maistas“ virtuvės šefai Vylius Blauzdavičius, Tomas Rimydis ir Vitalija Kurganovė. Maistas su charakteriu – taip galima apibūdinti Vitalijos patiekalus. Savo receptais ir atradimais ji dalinasi tinklapyje magicmint.lt.

Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje „La Maistas - Kalėdų belaukiant“ mūsų šefas Tomas Rimydis dalinosi patarimu, kaip paruošti naminį burokėlių majonezą. 

Jei ieškote būdų kaip namie greitai pasigaminti naminį majonezą, šį burokėlių majonezą tikrai verta išbandyti. Šefas Tomas primena svarbų faktą - visi majonezui naudojami produktai turi būti vienodos temperatūros, geriausia prieš gaminant viską palaikyti šaldytuve bent porą valandų.

REKLAMA
REKLAMA

Receptą, ką pagamino Tomas, žiūrėkite vaizdo įraše.

Vylius Blauzdavičius dalinosi patarimu, kaip trimis skirtingais būdais paruošti silkės sumuštinukus. Švenčių laikotarpiu silkė yra bene vienas populiariausių produktų, randamų ant stalo. Bet kaip ją patiekti originaliau? 

REKLAMA

Pirmiausia Vylius aptepa duoną aliejumi, kad dailiau apskrustų ir kepa ją grilyje. Tą patį galima daryti ir orkaitėje. Įdomu tai, kad visas riekeles iš grilio ištraukia skirtngu laiku, kad duona būtų skirtingo apskrudimo.

Receptą, ką pagamino Vylius, žiūrėkite vaizdo įraše.

Laidos viešnia, tinklaraščio MagicMint autorė Natalija Kurganovė pataria, kaip paruošti Kalėdines dekoracijas iš apelsinų. Dekoracija ne tik namuose skleis puikius Kalėdiškus aromatus, bet ir gali virsti smagiu užsiėmimu su mažaisiais pagalbininkais, laukiant jaukių žiemos švenčių.

Kaip sekėsi Natalijai, žiūrėkite vaizdo įraše.

Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų