Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Ką Jūs bauginate žmonis,su tokiais skaičiais kiekvieną dieną žodį rašote nauji užsikrėtimo atvejai-apie po 2700 žmonių daugiau mažiau parašote ,mirtys po 20--28 žmonis,tai jau Lietuvoje turėjo visi iki vieno sirgti- persirgti tai iš vis juokingas žodis,kurį Jūs rašyboje gant dažnai naudojate.Ir
apie 1/3 žmonių išmirti.Meluojat žmoniems,gązdinat .Jūsų rodikliai statistikoje melagingi..
Klounai tv3
o jei moksliskai, tai idomi info:
nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMc2115596
Pfizer ir Moderna vakcinos dave didesni antikuniu kieki pirma menesi po suveikimo(turbut ir salutiniai del to didesni), BET labai greitai tas efektas mazejo ir po 6 menesiu jau buvo prastesnis nei J&J vakcinos.
J&J dave mazesni antikuniu kieki, BET ju kiekis nesumazejo nei po 6 menesiu, NEI PO 8 MENESIU - t.y. labiau panasu i tikra vakcina.
Kas dar idomiau, po 8 menesiu J&J dave 10 kartu geresne T-cell reakcija nei kitu vakcinu.

Aisku reikia pamineti(ka matom ir is realios statistikos), kad "kiek tai itakoja realu atsparuma Covid, niekas nezino".

Ir dar reikia paminet, kad FDA nubalsavo pries papildoma Modernos doze jauniems zmonems, nes kaip pakomentavo ju ekspertas - "nauda/zala santykis nera geras".

Be to, pvz. Pfizer isleidzia tiek pat(arba daugiau - priklauso kaip skaiciuosi) pinigu reklamai ir konkurentu juodinimui nei moksliniams tyrimams.
kada pradesit skelbti pilna statistika? t.y. kiek neatlaike pirmos dozes.
Bendrai sudėjus gaunas virš 3milijonų,o Lietuvoje tiek žmonių yra?
Kiek čia susirinkę protingų,tol kol neatejo covidas į jų namus,parazitai skleidžia melą ,reikia juos bausti ir kada susirgs kad mokėtų iš savo kišenės,gana,jie nežino kokia čia baisi liga,bet kol ant savo kailio nepatirs,nesupras,mes tik ką palaidojome savo jauną kaimynė,iki šiol neturėjusi jokių ligų tai uztilkit visokie nepilno proto ekspertai
@Mina Mokėtu iš savo kišenės? O ka jie mokesčiu nemoka , gal per 20metu aš pvz. tik tris savaites biuletenije tebuvau o visi kiti guli už mano sumokėtus pinigus , apie tai jus nepagalvojot? Ir aš dabar turėsiu už save dar mokėti jei susirgsiu? Kas prašė už mano sumokėtus pinigus pripirkti tiek skiepu? Ar man ju reikia ar klausė kas manęs? Ir dar drystat aiškint kas turi už ka susimokėti?
Gal jau laikas but pabaigti sitas vakcinacijas ir leisti zmonems gyventi laisvai. Tikrai mirtu maziau, nes visi gautu gydyma, o ne taip kaip dabar- tik nuotoliniu.
@Vienas iš karto teigiami rezultatai pasimatytų, ale galvojat, kas nors leis?Gi šitie vad. skiepai, tai stebūklas, kaip jie gali neigti, kad skiepas nepadeda, jokiais būdais, uk tai mokslo išrasti čiūdai, kurie dar tik tyrimo eigoje, o argi Šimonytei, ar Dulkiui tai svarbu?Ar jie dirbo su virusais, ar mokėsi gal mediciną, virusologiją, tyrinėjo gal laboratorijose, kaip mutuoja šis virusas ir kt.? O kodėl reikia aklai tikėti tuo, kas dar neįrodyta? Kodėl reikia atlikinėti bandymus su žmonėmis?Kas jums davė tokią teisę, žaisti su žmonių sveikata? Putinas irgi sako, kad jo vakcinos geros, tai gal dar su sputniku pasiskiepinkit, juk irgi mokslas, ar ne, o kuo tas mokslas mokslesnis už kitą mokslą, kur įrodymai???
Čia tas virusas nesibaigs niekomet,kam bus skirta tie numirs,pas kuriuos imunitetas yra stiprus tie išliks.Tai tokia gant paprasta matematika.Skaičuok kiek nori,bet nuo to skaičiavimo mirčių tikrai patikėkit nepamažės...Kalbat,skaičiuojat o kas iš to??? Nedarote nieko to,kad būtų kažkas tai tokio teigemo..
O kodėl mirė paskiepyti, jug sakot tik skiepytis, busit apsaugoti. Šimonytei
Čia tas virusas nesibaigs niekomet,kam bus skirta tie numirs,pas kuriuos imunitetas yra stiprus tie išliks.Tai tokia gant paprasta matematika.Skaičuok kiek nori,bet nuo to skaičiavimo mirčių tikrai patikėkit nepamažės...Kalbat,skaičiuojat o kas iš to??? Nedarote nieko to,kad būtų kažkas tai tokio teigemo..
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų