Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Milijonai nuplaukia partiju dotacijom,kada jos pacios turi surinkti pinigus is savo nariu.KUR DEDA PARTIJOS TUOS MILIJONUS????!!! Ir kam reikalinga tokie biudzeto svaistymai>???!!!SUMAZINTI SEIMO NARIU SKAICIU!!! Tada vel atsiras milijonai nuo ismoku 20 seimunu ir ju didziulei patareju armijai. SEIMO NARIAM PALIKTI ATLYGINIMUS IKI 2000 EU.,TADA MES MATYSIM KAS NORI DIRBTI SEIME DEL TAUTOS.Kur dingsta milijonai is ES dotacijos zemdirbiam???O dar jiems privilegijos, kuras ir mokesciai.Matomai kad seimui vadovauja karbauskis ,su savo milziniskomis zememis ir agroukiais.!!!Gal uz tuos milijonus priperkam grudu,nereikes "vargti"?!Surenkami pinigai uz elektra,dujas ,masinu draudima Kur dingsta tie pinigai?! Gal perkamos vilos uzsieniuose ?Kur tik paziuresi visur betvarke,o biudzetas kiauras ATSIBUSKIT SEIMUNAI ,PERTEKE NUO MUSU PINIGU !!!!! PABUKIT VISOS TAUTOS PADETYJE !!!Tada daug pinigu saltiniu rasite biudzetui.
Pradėkite nedelsdami kurti pinigus ... „Google“ siūlo darbo vietas, kuriose žmonės gali dirbti internetu iš savo namų, ir aš per šį mėnesį uždirbau 24795 USD. Buvau šokiruota, kai kaimynė man pasakė, kad ji vidutiniškai siekia 30 000 USD, bet matau kaip tai veikia dabar. Dabar jaučiu tiek daug laisvės, kad esu pats savo viršininkas. Tai aš ir darau

.....................>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.C­­a­­s­­h­­F­­l­­o­­w­­7­­7.C­­o­­m
Išlaidų mažinimas yra butinas:
1.nustot skirt dotacijas partijoms.Partijų nariai turėtu mokėt partinį mokestį į savo
Partijos įždą, prireikus iš jų susimokėtų savo išlaidas
2.Kuo skubiau mažinti valdininkios skaičių, bent jau 30% .
3.Seime įrėminti padėjėjų skaičių kiekvienam seimo narui ne daugiau 2 padėjėjų.
,3.Griežta atsakomybė, siunčiant seimo narius ,sr kitus valdininkijų atstovus į turistines keliones.
4.Pasilinksminimo vakarėliai visų
valdininkų sueigose turėtų būt kategoriškai draudžiami.
KIEK IŠ TO SUTAUPYTUME LĖŠŲ.?

uzsipisk karbauski ir sirinskiene asilu banda
susikiskit y sikna tuos vaiko pinigus jei to kaina reikia viska brangintj !!! pats turiu du vaikus bet cia bus kaip antras euro yvedimas viskas pabrangs tiek kad sumokesim dvigubai daugiau nei gausim as nesuprantu kur dingsta musu valstybes biudzetas!!!! manau seime perdaug vagiu !!!
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų