Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Prie ruso studentų neėmė į kariuomene
Neverkslenkit skistakiausiai
Nors ir laisva lietuva bet sovietine sistema armijoje likusi labai gaila
Gerai, kad man nereikia eiti į šauktinius. Bet jei ir pakvies vistiek nepereisiu medicininės
Valdzia bybio verta sitoj saly.
Kas jei zmogus nori eit mokslo keliu? Kokio bybio staiga prisireike studentus itrakti i sita bybiasudziu kariuomenes parada? Reikejo iskart daryt kad butu privaloma pries arba po studiju ta "tarnyba", o ne dabar kad reiktu imt metu pertrauka ar aukoti savo savaitgalius vien tam kad tave zemintu kazkokie neva virsesni nieko nebaige degradai.
Nieko nesakau apie studentus kurie dykaduoniauja - imkit tokius. Bet yra ir tokiu kuriems nuosirdziai patinka mokytis ir kurie viska atiduoda ir stengiasi. Surinkit degradus kurie leidzia muzikas garsiai gerdami aluti ir keldami avarijas laksto su savo "bemsais".

@Apsisik galva taigi ir sako straipsnis kad galima toliau studijuot, bet dabar sudare galimybe eiti tarnauti.. EITI NEBUTINA
Mums teko matyti Alytuje, kaip elgiasi zmones dirbantys tuose poskyriuose, kur sauktiniai turi atvykti. Tokiu nekulturingu ir neprofesionaliu tarnautoju dar reikia paieskoti. Kalbejo pakeltu tonu, vadino visaip kaip, o paciu veidai istine, pilvai pasikabine. Buvo tikrai graudu tai stebeti.
Tegu uosto bybį. Savaitės dienomis mokintis, savaitgaliais karininkų batus valyti.
@7 Ka cia bepasakysi pydarastam hybaniems
Negaliu suprasti, kodėl šauktiniais kviečiamų sąrašuose virš 38 tūkstančių, o bus pakviesti 3,8 tūkstančio jaunuolių iš kurių puse būna savanorių! Dalis bus netinkamų tarnybai, dalis atideta tarnyba,kiek tūkstančių jaunuolių bus persekiojami grasinimais nubausti???
@Vaidas Tai kaip visad, išpūčia skaičius, arba daro viską kad gautu pinigų į kišenes.
Pvz: prieš keletą metų kaip gerai "ne-išplovė" pinigų perkant armijai indus po 100eur kurios maximoje galima už keletą tų eurų nusipirkti, ir t.t
Mažiau reikia lysti kur nereikia
Kam to reikia? Prieš ką kariausit?
@Egis Visada atsiras prieš ką kariauti, kol kariai patys nesusivoks, ar verta tai daryti. Ar verta aukoti savo gyvybę dėl turtingųjų interesų?
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų