Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Kad ką nors gera žmogaus labui valdžia sugalvotų bet kaip tik sužlugdyti žmogų
o man poxuj.tegul daro taip ir toliau.kuria jobnutus savo istatymus.tik tegul veliau neverkia,kai zmonems realiai uzhpis visa tai...
Patis kuria istatyma ir patis mato kad cia nieko gero is jo nebus tai isvis atsaukite kam tas istatymas jai sitiek zmoniu suzlugdysit kas bus jai vaiku negalesim leist i mokykla tai iki ko nusirisim tapsim be rasciu tauta manau galetu itraukt i pataisas kad kaimynai galetu patvirtinti kad zmogus ten gyvena juk tikrai yra daug kam kad isvaziuoja gimines,draugai i uzseni ir palieka buta pasaugoti nebutinai nuomuojas kaio tada jiems gaut ta deklaracija nemanau kad kas noretu grist is kokios amerikos del poperiaus lapo o kaip darys tie kurie gyvenimo vietas po metu ar dveju keicia kaskart is naujo registruot nauja vieta turi?
Idiotai ir taip lietuvoi nera zmoniu tai seimas dar daugiau sunkina gyvenima zmonems.Patis Vogia visur ir visoda o vargsus skriaudia tikrai bananu salys o me Lietuva.ABSURDAS
Straipsnis kupinas nesamoniu. Minimos is pasalpu gyvenancios seimos kurios negales iregistruoti perkamo automobilio. Neblogos pasalpos, kad ir automobiliui susitaupo :) ir bendrai prie ko cia automobilis ir gyvenama vieta? Nuomininku registracijos problema labai sumazintu mokescio prievoles perkelimas nuomininkui, siuos mokescius uzskaitant i islaidas ir taikant mokestines lengvatas. Taip pat situacija normalizuotu nuomotojo atleidimas nuo prievoles rupintis nuomininku jei pastarasis turi nepilnameciu ir yra nemokus.
O cia tai uztaise svente valdzia. Lietuvoj gyventi labai gera,esam tarp savu. Pilnateisiai. O uzsieny- tai svetimsaliai siuksles. Ne viena toki komentara skaiciau. Va, jum savi. Kasdiena po naujiena. Dziaukites,zmogeliai. Negales balsuoti. Juokas ima. Kas zmogui is to balsavimo ( jau kiek balsavom ,partijos keicias tik,o nei zingsnio i gera),jei jis netures,ka valgyt ar vaiko nepriims i mokykla.
o "kaip visam pasauly"? Ar ir Vokietijoj ,UK , Danijoj ,Švedijoj ,Norvegijoj gyvenimo vietos priverstinė registracija būtina? Ar tai tik mūsų .....eilinė saviveikla?
Seimas priima nesąmoningus įstatymus,o SADM bando juos didvyriškai įveikti... Tai kaip LR išrinktieji vykdo rinkėjų daugumos valią?
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų